VvE beheer

Azul Vastgoedmanagement staat voor kwaliteit, ondersteuning op maat en persoonlijke service voor kritische VvE’s in de regio groot Rotterdam.

Tijdrovende, complexe en noodzakelijke werkzaamheden Azul regelt het allemaal. Van administratieve, financiële en juridische ondersteuning tot onderhoudsplan, technische ondersteuning, verduurzaming en het laten nalopen van verzekeringen. Uw eigendom gaat Azul aan het hart, maar altijd met oog voor de verschillende belangen die kunnen spelen. VvE-vergaderingen worden door Juliette deskundig, efficiënt en prettig geleid.

U kunt uw beheerpakket op maat samenstellen uit een breed scala aan hoogwaardige diensten. Persoonlijke aandacht en 24/7 service zijn standaard inbegrepen.


Diensten voor uw Vereniging van Eigenaren


Bestuurlijke ondersteuning VvE

Azul Vastgoedmanagement ondersteunt, adviseert en faciliteert u als VvE bestuur proactief in uw dagelijkse taken. Praktisch en met kennis van zaken.

Op basis van jarenlange ervaring en juridische ondersteuning geeft Azul advies omtrent (onder andere) reglementen, wet -en regelgeving, bestuurstaken en –verantwoordelijkheden. Ook de Vergadering van Eigenaars is in goede handen. Van organisatie, agenda en uitnodiging tot stukken, notulen en voorzitten.


Financieel-administratief beheer VvE

Uw VvE financieel gezond en transparant, uw administratie up-to-date en inzichtelijk en altijd alle relevante documenten bij de hand.

Financieel-administratief beheer betekent bij Azul Vastgoedmanagement onder andere het opzetten en beheren van een transparante financiële administratie en jaarverslag.  Administratief beheer omvat het aanleggen en bijhouden van een digitaal archief, het eigenaren- en gebruikersregister, contractafspraken en financiële verplichtingen. Maar ook verklaringen voor de notaris bij een eigendomsoverdracht, correspondentie en de KvK registratie.


Technisch beheer VvE

Van dagelijks onderhoud tot contract-, planmatig- en een Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP) Azul Vastgoedmanagement heeft de kennis en de contacten.

Goed onderhoud houdt de waarde, het comfort en de uitstraling van uw appartementencomplex op peil. Azul Vastgoedmanagement helpt met dagelijks onderhoud, reparatieverzoeken, advies en leverancierselectie voor planmatig onderhoud, toezicht op uitvoering en MJOP. 


Verduurzaming van uw VvE

Verduurzaming, zoals de installatie van zonnepanelen, warmtepompen, een groen dak of een renovatie gericht op gasloos of nul op de meter (NOM), is ook voor VvE’s interessant. Maar er zitten wel de nodige juridische, financiële en administratieve haken en ogen aan.

Azul helpt u om verduurzamingsmaatregelen te integreren in de Meer Jaren Onderhouds Planning en ondersteunt bij de besluitvorming. Ook bij het aanvragen van subsidies en leningen en communicatie naar leden trouwens.


Grondige en persoonlijke aanpak

Een goed begin is het halve werk. Het is bovendien de basis voor een prettige en succesvolle samenwerking. Daarom start uw beheersovereenkomst met Azul Vastgoedmanagement met een grondige analyse van de juridische structuur en de financiële en administratieve situatie van uw VvE.

Zijn alle noodzakelijke verzekeringen afgesloten? Welke onderhoudscontracten zijn er? Wat is de (onderhouds-)technische staat van het gebouw in relatie tot het MJOP? Hoe ziet het reservefonds eruit? Is er voldoende gespaard? Alle cijfers komen boven tafel en alle losse eindjes worden opgespoord. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.