Azul is uw betrouwbare partner op het gebied van vastgoedmanagement, VvE beheer en detachering. Directeur-eigenaar Juliette van der Kolk heeft inmiddels 20 jaar ervaring opgebouwd. Zoekt u voor het beheer van uw VvE iemand met een persoonlijke en professionele benadering, die mee- én vooruitdenkt? Iemand waarmee u op managementniveau kunt sparren over uw vastgoed? Neem dan contact op met Azul!

Kennis van vastgoed

Bouw, techniek, onderhoud, wet- en regelgeving… Juliette en Azul Vastgoedmanagement weten van de hoed en de rand.

Ruime VvE-ervaring

Profiteer van ruim 20 jaar ervaring in het beheren van VvE’s en een achtergrond in project- en directie-ondersteuning.

Persoonlijke service

Het beheer van uw VvE krijgt alle aandacht en zorg die u zich kunt wensen. Van een vakvrouw die haar mannetje staat in vastgoed.

Visie op VvE beheer
Goedkoper, efficiënter… VvE beheer en VvE beheerders lijken bezig te zijn met een race naar beneden. Iedereen wil de goedkoopste zijn. Alleen gaan die paar euro besparing maar al te vaak ten koste van de kwaliteit. Zaken worden afgeraffeld of op de lange baan geschoven. Persoonlijk contact en service worden wegbezuinigd, net als ervaren personeel. En de (vrijwillige) VvE bestuurders blijven met het werk en de problemen zitten. Een goedkope VvE beheerder is dus een sigaar uit eigen doos.

Azul Vastgoedmanagent doet het anders. Het beheer van uw VvE krijgt alle aandacht en zorg die u zich kunt wensen. Van een vakvrouw die haar mannetje staat in vastgoed. En dat betaalt zich dubbel en dwars terug. 


Niet alleen een vakkundig VvE beheerder, maar ook attent en vriendelijk. Aanrader.